VIDEO Incendiu la școala Lucian Grigorescu din Medgidia. Focul a fost stins de personalul unității de învățământ. 300 de elevi au fost evacuați

Incendiu la școala Lucian Grigorescu din Medgidia

Un incendiu a izbucnit miercuri după amiază, la școala Lucian Grigorescu din Medgidia, iar focul, care se manifesta la un panou electric a fost stins înainte de sosirea pompierilor. 300 de elevi au fost evacuați.

Pompierii au fost solicitați să intervină la un incendiu izbucnit la școala gimnazială Lucian Grigorescu din Medgidia, iar la fața locului s-a deplasat mai multe echipaje. Este vorba de 4 autospeciale cu apă și spumă, un echipaj de descarcerare, o autoscară.

300 de elevi și 20 de cadre didactice au fost evacuate înainte de sosirea pompierilor. De asemenea, focul, care se manifesta la un panou electric, a fost stins de angajații școlii, înainte de venirea echipajelor de intervenție.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*