FOTO Primul incendiu al anului 2020 de la Constanța, provocat de artificii. Focul a distrus șezlonguri și umbrele de stuf în stațiunea Venus

Incendiul provocat de artificii a distrus mai multe șezlonguri și umbrele. FOTO ISU Dobrogea

Anul 2020 a debutat la Venus cu un incendiu provocat de folosirea iresponsabilă a artificiilor și petardelor. În schimb, este primul an în care Serviciul de Ambulanță Județean Constanța nu a avut solicitări pentru persoane rănite de petarde. 

La puțin timp după miezul nopții, alarma a sunat în Stația de Pompieri Mangalia a ISU Dobrogea, militarii fiind solicitați să intervină la un incendiu izbucnit pe plaja Hotelului Turcoaz din stațiunea Venus. La locul solicitării au fost trimise două autospeciale cu spumă și apă și  o ambulanta SMURD B.

Ajunși la fața locului, pompierii au constatat că focul cuprinsese mai multe umbrele și șezlonguri depozitate pe o terasă. Au reușit în scurt timp să stingă flăcările, dar între timp au ars cinci umbrele din stuf și șase șezlonguri.

Pompierii au stabilit că focul a izbucnit de la petardele și artificiile aprinse în vecinătate.

În ceea ce privește activitatea medicală a Serviciului de Ambulanță Județean Constanța, cadrele medicale au răspuns din dimineața de 31 decembrie 2019 ora 5.00 și până la aceiași oră a dimineții de 1 ianuarie 2020, la 274 de solicitări în tot județul, din care 126 în Constanța. Potrivit reprezentanților SAJ Constanța, nu au fost solicitări pentru persoane rănite de petarde, aceasta fiind o premieră de acest fel.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*