Doi bărbați au fost găsiți înecați în județul Constanța

Cadavrul unei persoane, găsit pe o plajă din Constanța. FOTO cu rol ilustrativ

Un bărbat aflat la pescuit a căzut în apă, iar când în cele din urmă a fost găsit și scos pe mal, nu mai respira. Un altul, care probabil a decis să își încheie socotelile cu viața, a fost găsit decedat pe o plajă din Constanța.

În seara de 15 ianuarie, în jurul orei 21.30 , Inspectoratul pentru situații de urgență Dobrogea al județului Constanța a fost solicitat sa intervină pentru căutarea și salvarea unui bărbat căzut în canalul de apa caldă de la Seimeni. La fata locului au fost direcționate o ambarcațiune, un echipaj SMURD B și o autospecială de stingere din cadrul detașamentului Cernavodă a ISU Dobrogea.

După aproximativ 20 de minute de căutări, bărbatul a fost găsit și scos la mal. Din păcate, în ciuda manevrelor de resuscitare acesta a fost declarat decedat.

Polițiștii au găsit la fața locului uneltele de pescuit, iar victima a fost identificată ca fiind un bărbat în vârstă de 67 de ani din Năvodari.

În jurul orei 8.00 a zilei de 16 ianuarie, cadavrul unui bărbat a fost descoperit pe plaja Dacica din municipiul Constanța. Acesta a fost identificat ca fiind un localnic, în vârstă de 65 de ani. A fost deschisă o anchetă pentru a se stabili condițiile în care și-a găsit sfârșitul. Dispariția bărbatului a fost semnalată de către familie în ziua de 15 ianuarie, în jurul orei 9.30.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*