Doi bărbați au fost găsiți înecați în județul Constanța

Cadavrul bărbatului a fost găsit pe plajă. FOTO Amator

Un bărbat aflat la pescuit a căzut în apă, iar când în cele din urmă a fost găsit și scos pe mal, nu mai respira. Un altul, care probabil a decis să își încheie socotelile cu viața, a fost găsit decedat pe o plajă din Constanța.

În seara de 15 ianuarie, în jurul orei 21.30 , Inspectoratul pentru situații de urgență Dobrogea al județului Constanța a fost solicitat sa intervină pentru căutarea și salvarea unui bărbat căzut în canalul de apa caldă de la Seimeni. La fata locului au fost direcționate o ambarcațiune, un echipaj SMURD B și o autospecială de stingere din cadrul detașamentului Cernavodă a ISU Dobrogea.

După aproximativ 20 de minute de căutări, bărbatul a fost găsit și scos la mal. Din păcate, în ciuda manevrelor de resuscitare acesta a fost declarat decedat.

Polițiștii au găsit la fața locului uneltele de pescuit, iar victima a fost identificată ca fiind un bărbat în vârstă de 67 de ani din Năvodari.

În jurul orei 8.00 a zilei de 16 ianuarie, cadavrul unui bărbat a fost descoperit pe plaja Dacica din municipiul Constanța. Acesta a fost identificat ca fiind un localnic, în vârstă de 65 de ani. A fost deschisă o anchetă pentru a se stabili condițiile în care și-a găsit sfârșitul. Dispariția bărbatului a fost semnalată de către familie în ziua de 15 ianuarie, în jurul orei 9.30.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*