FOTO Primul cinema 4DX de pe litoral. Cinema City a deschis la Constanța al 19-lea multiplex din România

Filmele viitorului nu sunt neapărat 3D, dar cu siguranță vor avea mi mult decât sunet și imagine. Cinematografele 4DX încep să cucerească publicul românesc, iar senzațiile trăite de spectatori sunt atât de reale încât poți crede că zbori pe o motocicletă alături de Tom Cruise.

Lansarea pentru invitații VIP a avut loc joi, 30 iulie 2015, iar publicul poate să se bucure deja de pelicula “Misiune Imposibilă. Națiunea secretă”.

Sala 4DX de la Constanța este a doua pe piața locală. A treia urmează să apară la Timișoara. Cinematograful din City Park Mall Constanța are deja tehnologie demnă de orice capitală a lumii. 4DX înseamnă mai mult decât un film 2D sau 3D. Scaunele high-tech se mișcă, iar efectele speciale includ vânt, ceață, fulgere, baloane de săpun, apă, ploaie și mirosuri. Toate sunt sincronzate cu acțiunea de pe ecran.

Noul cinematograf de la City Park Mall Constanța include 10 săli cu proiecție digitală, iar una dintre ele este 4DX. Cu alte cuvinte, spectatorii se pot bucura de 144 locuri la un film 4DX și aproape 1700 de locuri la pelicule 2D și 3D.

Prețurile biletelor pornesc de la 29 lei pentru un film 2D proiectat în timpul săptămânii și merg până la 37 lei pentru o peliculă 4DX. În săpămâna lansării, sala 4DX găzduiește filmul “Agentul de la U.N.C.L.E.”

Cinema City. Sala de film 4DX
Cinema City. Sala de film 4DX

Cinema City 2 Cinema City 3 Cinema City 5 Cinema City 6 Cinema City 8

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*