FOTO Primăria Ovidiu este aproape de a finaliza zona de plajă de pe malul lacului Siutghiol

Plaja de la Ovidiu. FOTO Primăria Ovidiu
Plaja de la Ovidiu. FOTO Primăria Ovidiu

Primăria orașului Ovidiu este aproape de finalizarea zonei de promenadă, dar și a unui spațiu de recreere, o plajă destinată locuitorilor orașului amenajată pe malul lacului Siutghiol.

Potrivit primarului George Scupra, plaja va fi pe o suprafață de aproximativ 800 de metri pătrați, va fi dotată cu dușuri și va avea și un post de salvamar.

De asemenea, la sfârșitul acestei săptămâni va fi inaugurat și noul parc, fiind invitați toți locuitorii urbei.

„Vă mulțumim pentru înțelegerea de care ați dat dovadă pe toată perioada lucrărilor și vă invităm duminică, 21 iunie, începând cu ora 10.00, să vă bucurați de un nou parc și activități de agrement gratuite, puse la dispoziţie pentru dumneavoastră”, a transmis Primăria Ovidiu pe pagina sa de Facebook.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*