Dosar penal în urma unui scandal izbucnit într-un parc din Valu lui Traian după ce un băiat de 10 ani ar fi fost agresat de alți copii

Intrarea în Valu lui Traian. FOTO Adrian Boioglu
Intrarea în Valu lui Traian. FOTO Adrian Boioglu

Polițiștii constănțeni au deschis un dosar de cercetare penală după ce mai multe persoane ar fi fost implicate într-un scandal, într-un parc din Valu lui Traian, izbucnit după ce un băiat de 10 ani ar fi fost agresat de alți copii.

Polițiștii Secției 1 Rurală Constanța au fost sesizați, duminică, prin apel 112, de către o femeie, cu privire la faptul că, într-un parc din localitatea Valu lui Traian, fiul său, de 10 ani, ar fi fost agresat fizic de către alți minori. Totodată, în urma conflictul, un bărbat, de 26 de ani, a sesizat, prin apel 112, că o persoană ar fi încercat să-l lovească cu un obiect contondent.

„Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că, în urma unui conflict spontan între mai mulți minori, tatăl unuia dintre aceștia, de 41 de ani, ar fi purtat o discuție cu bărbatul care a sesizat prezenta polițiștilor”, au precizat reprezentanți ai IPJ Constanța.

Polițiștii constănțeni efectuează cercetări în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs incidentul, în cauză fiind întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe și amenințare.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*