VIDEO Arde epava de la Costinești: un incendiu din sursă necunoscută, semnalat la bordul vasului ce a devenit simbolul stațiunii

Epava navei Evanghelia, Costinești

Fum gros care pornește de pe epava din dreptul stațiunii Costinești a fost semnalat, sâmbătă dimineață, de turiștii aflați pe plajă. Oamenii au cerut ajutor la 112 și așteaptă intervenția autorităților.

Imagini cu vasul care este înconjurat de fum au fost surprinse de oameni aflați pe plaja stațiunii, chiar în dreptul epavei, acestea fiind postate pe Facebook. Martorii au alertat autorităţile și așteaptă acum intervenția acestora. Aceștia au povestit că ar fi văzut două persoane care ar fi urcat la bordul vasului eșuat.

Au fost alertați și pompierii constănțeni care urmează să verifice de la ce provine fumul de pe vas.

Evanghelia, epava devenită simbol al stațiunii Costinești a eșuat în data de 15 octombrie 1968, la puțin mai mult de un kilometru de plajă.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Trackback / Pingback

  1. Fum pe epava din Costinesti. Niste turisti au facut o gluma proasta – Știri noi

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*