FOTO Primăria Medgidia se laudă cu faptul că a început curățenia. Oare cât rămâne așa?

Curățenie lângă Școala 4 din Medgidia. FOTO Facebook
Curățenie lângă Școala 4 din Medgidia. FOTO Facebook

Ce faci atunci când ai oameni care sunt certați cu regulile de bună conviețuire și cărora nu le pasă că gunoiaele lăsate de ei în urmă îi deranjează pe toți ceilalți?

Primăria Medgidia ne arată că se poate face curățenie chiar și pe acolo pe unde nu a mai intrat o coasă sau o mașină de gunoi de ani buni. În imaginile postate pe pagina oficială a instituției vedem cum arăta zona Școlii Generale 4 “Mihail Sadoveanu” în urmă cu doar câteva zile și cum arată astăzi.

Vegetația săbatică avea, pe alocuri, peste doi metri, gunoaiele erau aruncate peste tot, iar pe lângă garduri vedeai mormane de moloz. Nici firma de salubrizare nu părea să fie dornică să ridice gunoiul la timp, dar nici riveranilor nu le păsa și aruncau deșeurile direct pe stradă.

Toată operațiunea a fost făcută de beneficiarii ajutoarelor sociale de la Primărie, dar și de angajați ai firmei de salubrizare și ai administrației locale. Localnicii spun însă, că graba Primăriei de a face curățenie în acel loc este generată de faptul că acolo ar urma să fie construită o geamie. Informația nu a fost confirmată din surse oficiale.

Rămâne de văzut cât vor respecta localnicii din Medgidia curățenia și dacă Primăria va face același lucru în tot orașul și nu doar în anumite zone.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*