FOTO Primăria Cernavodă a demarat plantările de primăvară în zona Via Verde. Cel mai mare parc nou din județul Constanța se dezvoltă pe malul Canalului Dunăre Marea Neagră

Plantări de primăvară în zona Via Verde din Cernavodă. FOTO POC
Plantări de primăvară în zona Via Verde din Cernavodă. FOTO POC

Via Verde – cel mai mare și mai nou parc din județul Constanța are de astăzi arbori și arbuști noi. Primăria Cernavodă a demarat plantările în zonă.

“A început plantarea de arbori, arbuști și plante pentru a scoate în evidență frumusețea acestui loc ce promite a fi locul preferat de petrecere a timpului liber pentru cernavodenii de toate vârstele.

Reamintim că acest spațiu verde se întinde pe aproximativ 7 hectare și este prevăzut cu pistă pentru biciclete, alei pietonale, locuri de joacă pentru copii, locuri amenajate pentru sport, meditație și relaxare, foișoare, pavilioane, platforme înierbate, amfiteatru, 2 scene, podețe și fântâni, toate acestea contribuind la creșterea potențialului de promenadă și de utilizare de către public a spațiului verde”, au precizat reprezentanții Primăriei orașului Cernavodă. 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*