Percheziții în Cernavodă la persoane bănuite de trafic de droguri de risc

Descinderi în Cernavodă la persoane bănuite de trafic de droguri de risc. FOTO cu rol ilustrativ

Polițiștii specializați în combaterea criminalității organizate din Ialomița, împreună cu procurorii DIICOT Ialomița, au efectuat patru percheziții la domiciliile unor persoane bănuite de constituirea unui grup infracțional organizat, trafic de droguri de risc și efectuarea fără drept de operațiuni cu produse susceptibile de a avea efecte psihoactive. Față de trei bărbați, a fost dispusă măsura reținerii pe bază de ordonanță.

Potrivit IPJ Ialomița, în cursul zilei de luni, 27 februarie, polițiști ai Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Ialomița, împreună cu procurorii DIICOT Ialomița, au pus în executare patru mandate de percheziție domiciliară, în orașul Cernavodă, județul Constanța.

„Din cercetări a reieșit că, mai multe persoane ar fi constituit un grup infracțional organizat, desfășurând activități de deținere, transport și vânzare de droguri de risc și produse susceptibile de a avea efecte psihoactive, în județele Constanța și Ialomița”, au transmis reprezentanții IPJ Ialomița.

În urma perchezițiilor, polițiștii au ridicat trei telefoane mobile, cinci grame de substanțe susceptibile a fi psihotrope (cannabis), un mărunțitor mecanic, precum și 11.530 de lei și 240 de euro.

Trei bărbați au fost reținuți, pentru 24 de ore, pentru săvârșirea infracțiunilor de constituirea unui grup infracțional organizat, trafic de droguri de risc și efectuarea fără drept de operațiuni, cu produse susceptibile de a avea efecte psihoactive. În cursul zilei de marți, 28 februarie, ei vor fi prezentați judecătorului de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Ialomița, cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*