Avarie RAJA în orașul Cernavodă

Avarie RAJA. FOTO Adrian Boioglu
Avarie RAJA. FOTO Adrian Boioglu

Locuitorii de pe câteva străzi din Cernavodă au fost afectați de o scurtă avarie la o conductă de alimentare cu apă.

Pentru executarea unor lucrări de înlocuire a conductei de alimentare cu apă, cu diametrul de 80 mm, de strada Anghel Saligny, din orașul Cernavodă, RAJA SA este nevoită să întrerupă furnizarea apei potabile în cursul zilei de astăzi 6 septembrie, în intervalul orar 13,30 – 16,30.

Au fost afectați de lipsa apei consumatorii RAJA de pe străzile: Anghel Saligny, Mihai Eminescu și străzile adiacente.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*