FOTO Premii importante pentru Club Sportiv Ovidiu în finala Campionatului Național de Haltere

Premii importante pentru Club Sportiv Ovidiu în finala Campionatului Național de Haltere. FOTO: CSO

Timp de patru zile, în perioada 15 – 18 noiembrie, la Bascov, în județul Argeș, s-a desfășurat finala Campionatului Naţional de haltere pentru tineret Under 23 şi speranţe olimpice. La competiție au participat aproximativ 100 de sportivi, de la 25 de cluburi din întreaga țară.

Clubul Sportiv Orășenesc Ovidiu a respectat tradiţia şi a înscris în concurs șapte sportivi, antrenați de Eduard Simineanu, majoritatea dintre ei urcând pe podium și primind medaliile de aur, argint sau bronz.

Astfel, în cadrul categoriei juniori 3, au fost obținute următoarele clasări: Nicoleta Dulce – locul 1, George Tingan – locul 2, Andreea Lemnaru – locul 3, iar Alexandra Cepreaga – locul 4.

La categoria Tineret 21/ 23 ani, Clubul Sportiv Orășenesc Ovidiu a înscris în concurs trei sportivi, Ioana Țurcanu, Gabriela Țurcanu și Ionuț Tucă.

„De menționat că la categoria tineret 21/ 23 ani am participat cu Ioana Țurcanu, în vârstă de 16 ani, Gabriela Țurcanu, de 18 ani, și Ionuț Tucă, în vârstă de 18 ani, iar în competiție au concurat sportivi de până la 23 ani”, a precizat antrenorul Eduard Simineanu.

La finalul competiției, cei trei reprezentanți ai clubului din Ovidiu au cucerit opt medalii, dintre care 3 de aur și 3 de argint.

„Doresc să transmit mulțumiri tuturor celor care au contribuit si ne-au ajutat să închidem acest an competițional la cel mai înalt nivel de performanță, atât la Juniori 3 cât și la Under 20. Mulțumesc Primăriei orașului Ovidiu, Consiliului Local, domnului primar și echipei sălii de sport, cât și clinicii OCH, pentru că fără ajutorul acestora nu ar fi fost posibil să obținem aceste rezultate remarcabile”, a mai spus Eduard Simineanu.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*