VIDEO Timonierul unei nave aflate pe Dunăre a căzut în apă – la Cernavodă – și a dispărut

Timonierul a căzut în apă când a vrut să urce la bordul navei. FOTO CTnews.ro

Scafandrii din cadrul ISU Dobrogea caută în Dunăre o persoană dispărută în noaptea de 19 spre 20 iunie, în zona podului Anghel Saligny din Cernavodă.

Se pare că victima, un timonier în vârstă de 35 de ani, a fost plecat și s-a întors aproape de miezul nopții la nava ancorată în zona podului, aflându-se sub influența băuturilor alcoolice. În timp ce încerca să urce pe navă, s-a dezechilibrat și a căzut în apă, între un ponton și navă.

La fața locului au ajuns în scurt timp pompierii din cadrul Detașamentului Cernavodă a ISU Dobrogea, care l-au căutat timp de aproape trei ore, dar fără succes. Căutările au fost reluate în dimineața de 20 iunie cu ajutorul scafandrilor ISU Dobrogea.

Cazul este în atenția Poliției Transporturi, care a deschis o anchetă.

UPDATE:

Bărbatul de aproximativ 35 de ani a fost găsit decedat la aproximativ 100 m în aval față de locul în care a fost văzut ultima dată, de către scafandrii ISU Dobrogea, în jurul orei 13.00.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*