FOTO Polițiștii locali din Valu lui Traian patrulează cu mașini electrice

Dacia Spring pentru Poliția Locală Valu lui Traian. FOTO Adrian Boioglu / valureni.ro
Dacia Spring pentru Poliția Locală Valu lui Traian. FOTO Adrian Boioglu / valureni.ro

Primăria comunei Valu lui Traian a achiziţionat recent două autoturisme electrice, modelul Dacia Spring, ce au intrat în dotarea Poliţiei Locale.

Primarul comunei Valu lui Traian, Florin Mitroi, spune că la achiziția acestor autorisme electrice s-a gândit atât la o soluție de reducere a poluării, dar şi la faptul că acest gen de maşini reprezintă viitorul în transportul auto. El spune că are acum în plan realizarea unor stații de încărcare.

„Încurajăm cetățenii să-și cumpere astfel de mașini care protejează mediul și păstrează aerul mai curat în comună. Primăria are deja un proiect pentru montarea unor stații de încărcare electrice. Acestea vor fi puse la dispoziția tuturor celor care vor să le folosească, în imediata apropiere a pieței agro-alimentare din localitate”, spune primarul Florin Mitroi.

Achiziția făcută de Primăria Valu lui Traian a fost una mică pentru bugetul local. Fiecare Dacia Spring a costat 20.100 de euro, din care s-au scăzut tichetele „Rabla”, în valoare de 10.000 de euro.

Modelul full electric al Dacia Spring este una dintre cele mai vândute din Europa. Producătorul a venit cu un preț imbatabil pe această piață și a oferit dotări precum încărcare rapidă, pornirea climatizării de la distanță, prin telefonul mobil și o gardă la sol mai înaltă. Primăria Valu lui Traian a achiziționat aceste autoturisme de la un dealer Dacia din Constanța care le avea deja în stoc și astfel nu a fost nevoită să aștepte șase luni până când Dacia făcea livrarea.

Poliția Locală Valu lui Traian poate fi apelată la numărul de telefon 0733/002.122.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*