VIDEO Un hoț a fost prins de jandarmi după ce a furat un polizor

Furtul polizorului, surprins de o cameră de supraveghere

Un hoț a fost prins de jandarmi după ce a furat un polizor din Medgidia.

Duminică, 08.10.2023, o patrulă de intervenție din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean a fost sesizată de către numitul C.F. din Medgidia despre faptul că, profitând de un moment de neatenţie, un bărbat i-a sustras din fața garajului un polizor unghiular cu care acesta efectua o lucrare în acel moment.

Jandarmii s-au prezentat la faţa locului iar persoana păgubită le-a pus la dispoziţie şi o filmare de pe camerele de supraveghere, în care se vedea cum bărbatul a sustras unealta de lângă uşa garajului.

În baza imaginilor vizionate şi a unei acţiuni imediate în teren, jandarmii au reuşit  să-l identifice pe bărbatul în cauză, care avea asupra sa unealta furată.

Bărbatului i-au fost întocmite de către jandarmi actele premergătoare pentru constatarea infracțiunii de furt  (conform art. 228, Cod penal), iar persoana în cauză a fost condusă la sediul Poliţiei Medgidia, pentru continuarea cercetărilor.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*