FOTO Polițiștii locali din Constanța au stricat „afacerile“ bișnițarilor de pe plaje

Tristețe mare printre bișnițarii de pe plajă. FOTO DGPL Constanța

Bișnițarii de pe plaje, care au apărut odată cu primii oameni pe malul mării, au început sezonul cu stângul. Poliția locală le-a luat marfa și banii.

În cursul zilei de 16 iunie, lucrătorii din cadrul Direcției Generale Poliția Locală au acționat pe raza Stațiunii Mamaia din municipiul Constanta în scopul combaterii desfășurării activităților de comerț ilicit pe plaja. Astfel, în urma verificărilor efectuate în teren de către lucrătorii instituției, au fost aplicate 27 de amenzi contravenționale pentru desfășurarea de comerț ambulant pe plaja în valoare totală 14.000 lei.

De asemenea, echipele de control au dispus măsura confiscării banilor – 437 lei, proveniți din exercitarea faptelor ilicite și a mărfurilor supuse comercializării.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*