FOTO Polițiștii au descins la doi braconieri din Constanța

De la locuințele braconierilor au fost ridicate mai multe probe incrimantorii. FOTO IPJ Constanța

Poliţiştii constănțeni de la Secția Transporturi au indisponibilizat 33 de plase de pescuit de peste 2 kilometri, dispozitive artizanale de capturare a animalelor sălbatice, 330 de litri de motorină, trei trofee de căprior și zeci de kilograme de carne de vânat, în urma unei percheziții domiciliare la locuințele a doi bărbați din județul Constanța.

 

Lucrătorii Secției Regionale de Poliție Transporturi Constanța, împreună cu polițiștii din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale din Constanța au descins în dimineața de duminică 26 noiembrie, în baza unor mandate emise de Judecătoria Hârșova, la domiciliile a doi bărbați, în vârstă de 44 de ani, respectiv 66 de ani, din localitatea Vadu Oii, județul Constanța.

În urma perchezițiilor au fost descoperite 33 de plase de pescuit din categoria celor comerciale, în lungime totală de 2378 metri, care erau deținute fără a fi îndeplinite condițiile legale, 6 dispozitive artizanale de prindere a animalelor sălbatice (lațuri și capcane), cantitatea de 330 de litri de produs petrolier cu miros specific de motorină, trei trofee de căprior și 70 de kilograme carne de porc mistreț.  Bunurile ridicate în vederea confiscării se ridică la aproximativ 39.100 de lei.

Bărbații în cauză au fost reținuți, pe bază de ordonanțe, pentru 24 de ore, fiind introduși în C.R.A.P. al I.P.J. Constanța, . Astăzi, 27 noiembrie, vor fi prezentați Judecătoriei Hârșova, cu propunere de arestare preventivă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*