FOTO Polițist rănit ușor, după ce mașina în care se afla a fost lovită de un autobuz RATC Constanța

Mașina de poliție a fost acroșată de autobuz. FOTO IPJ Constanța

Un polițist a fost rănit după ce autospeciala în care se afla a fost lovită de un autobuz RATC într-o intersecție din municipiul Constanța.

Un echipaj al Secției 3 Poliție se afla în misiune într-o autospecială Dacia Logan, deplasându-se în piața Griviței pentru a acorda sprijin altor polițiști în cazul unor persoane recalcitrante. Mașina se deplasa în regim de circulație prioritară cu semnalele speciale acustice și luminoase în funcțiune, iar în intersecția străzilor Mihăileanu cu Brătescu a fost acroșată într-o intersecție de un autobuz RATC.

În urma accidentului, un agent de poliție, pasager în autospecială a solicitat îngrijiri medicale, acuzând ușoare răni.

În cauza a fost întocmit un dosar de cercetare penala sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*