FOTO Poliția Locală Constanța și angajații Polaris și susținuți de jandarmi au făcut curat în zona străzii Munții Tatra

Șatra de la capătul străzii Munții Tatra a fost deranjată de autorități. FOTO DGPL Constanța

Marți dimineață, polițiștii locali în colaborare cu reprezentanți ai Grupării de Jandarmi Mobilă Tomis Constanța, inspectori ai Serviciului de Igienă Publică și lucrători ai firmei de salubrizare SC. Polaris M Holding au acționat în sistem integrat pe strada Munții Tatra din cartierul constanțean Palas.

Scopul acțiunii a fost, salubrizarea și menținerii curățeniei zonei, depistării persoanelor care locuiesc în zonă și care nu dețin forme legale ori care cresc animale, precum și pentru verificarea legalității construcțiilor .

În cadrul acțiunii s-au desfășurat următoarele operațiuni:

  • s-a aplicat un număr 26 sancțiuni contrevenționale – amenzi pentru creșterea animalelor, executarea de lucrări improvizate, tulburarea ordinii și liniștii publice, nemenținerea unei permanente stări de cuățenie de jur împrejurul imobilelor pe care le dețin, în valoare totală de 5.600 lei;
  • s-au luat măsuri de igienizare a zonei de către lucrători ai SC Polaris M Holding SRL.

De asemenea, s-a dispus deființarea lucrărilor improvizate, ilegal realizate.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*