Două tinere din București au venit la „piață“ în Constanța să vândă 5 kg de cannabis

Tinerele vindeau cannabis-ul la kilogram. FOTO IPJ Constanța

7,5 kilograme de cannabis au fost ridicate, în urma unei acțiuni de prindere în flagrant delict și a unei percheziții efectuate de polițiștii de polițiștii specializați în combaterea criminalității organizate și procurorii D.I.I.C.O.T. din Constanța.

În cursul zilei de 17 februarie, polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța, cu suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T. – S.T. Constanța, au surprins în flagrant delict două tinere de 21, respectiv 23 de ani, ambele din București, în timp ce încercau să vândă 5 kilograme de cannabis. Anchetatorii au stabilit că drogurile ar fi provenit, de regulă, din Spania, iar ulterior ar fi fost vândute în București și Constanța. De asemenea, în urma efectuării unei percheziții domiciliare, au fost ridicate alte 2,5 kilograme de cannabis.

La data de 18 februarie, cele două femei au fost prezentate Tribunalului Constanța, care a emis pe numele acestora mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*