FOTO Polaris M Holding: „Va rugăm să nu mai abandonați sacii de gunoi sau alte deșeuri pe spațiul public. Numai în acest mod putem păstra orașul curat”

Cantități mari de deșeuri se găsesc, zilnic, aruncate la întâmplare pe spațiul public FOTO Polaris M Holding
Cantități mari de deșeuri se găsesc, zilnic, aruncate la întâmplare pe spațiul public FOTO Polaris M Holding

Zilnic, angajații Polaris M Holding adună cantități mari de deșeuri ce se găsesc aruncate la întâmplare pe spațiul public. Deșeuri aruncate pe spațiul verde, în jurul platformelor, saci de gunoi abandonați lângă coșulețele stradale, legați de coșulețele stradale, lângă copaci, lângă stâlpii de curent, pe trotuare, sau în locuri cât mai ferite, deși, o ghenă de gunoi se află, de cele mai multe ori, la câțiva metri depărtare, afectează imaginea orașului.

„Comoditatea, lipsa de simt civic ajung, de cele mai multe ori, să devină dușmanul mediului înconjurător și al esteticii orașului. Dacă noi nu păstrăm orașul curat, poate să treacă și de 10 ori mașină de gunoi la același punct de colectare, că se găsește un al 11 lea individ care să arunce pungă de gunoi lângă ghenă, și nu în interiorul ghenei. Și din diferite motive, pungă se rupe, vântul împrăștie gunoiul și deșeurile revin pe spațiul public. Va rugăm să nu mai abandonați sacii de gunoi sau alte deșeuri pe spațiul public, ci să îi duceți în locurile special amenajate. Numai în acest mod putem păstra orașul curat”, au transmis reprezentanții societății.

Numai în cursul zilei de miercuri, 27 mai, angajații Polaris M Holding au desfășurat acțiuni de curățenie în zeci de zone ale orașului:

  • acțiuni standard de igienizare pe toată rază orașului: colectare și transport deșeuri menajere și reciclabile, golire coșulețe stradale, măturat manual și mecanizat.
  • depozite necontrolate de deșeuri pe: str. Pajurei, str. Atelierelor, str. Olteniei, bd. Tomis, bd Mamaia, str. Eliberării, zona din spatele stadionului Portul, str. Viforului, str. Prieteniei, str. Crișului, str. Alceu, str. Lahovari, stațiunea Mamaia – zona Cazino, Aleea Umbrei, str. Orhideelor.
  • acțiuni de igienizare au avut loc și la grădiniță 57, str. Brizei, stațiunea Mamaia, bd Tomis, str. N. Iorga, Bd. Micea cel Bătrân, str. Lirei, locul de joacă – stadion Farul, str. Prieteniei, pasaj gara, str. Moților, școală 6- Magnoliei, Parc – zona CET, parcul Viitorul, zona peninsulară, str. Ștefan cel Mare, Palazu Mare.
  • s-au derulat acțiuni de dezinfecție a bulevardelor, străzilor, trotuarelor, a aleilor, băncuțelor, platformelor supraterane pentru deșeuri, a clopotelor pentru deșeuri reciclabile, a coșulețelor pentru gunoi. S-a acționat pe bd Lăpușneanu, parcul de la Casă de Cultură, Portul Tomis, Tomis Nord, str. Soveja, Baba Novac, str. Eliberării, str. I.L. Caragiale, str. Dezrobirii, Spitalul Clinic pentru Boli Infecțioase, Spitalul de Psihiatrie Constanța, Spitalul Clinic de Pneumoftiziologie Constanța-Palazu Mare, Serviciul de Ambulanță Județeană Constanța; Spitalul Clinic de Urgență Constanța “Sf Andrei”, stadionul Farul, str. Dezrobirii.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*