FOTO Angajații Polaris, alături de cei ai DGSP Constanța, au încheiat curățenia în a doua zonă de intervenție din oraș

S-a încheiat curățenia și în cea de-a doua zonă de intervenție. FOTO Primăria Constanța

Echipele Polaris M Holding, alături de cele ale Direcției Gestionare Servicii Publice (DGSP), Direcției Generale Poliția Locală din cadrul Primăriei Constanța, ale firmelor care au contract de întreținere a spațiilor verzi, precum și persoanele care beneficiază de venitul minim garantat, au încheiat curățenia în a doua zonă de intervenție din orașul Constanța.

Potrivit Primăriei Constanța, acestea au acționat în cartierele Tomis III, Tomis Nord, Badea Cârțan, Anadalchioi, iar după trei zile de efort susținut, rezultatele sunt semnificative:

  • 104 tone de deșeuri colectate
  • Peste 1 tonă de detergent biodegradabil concentrat folosit
  • 210 metri cubi de apă folosiți pentru spălarea străzilor și a trotuarelor
  • 56 de terenuri private verificate
  • 187 de agenți economici verificați
  • 14 șantiere verificate
  • Au fost aplicate 29 de sancțiuni în valoare de 9300 lei
  • Au fost emise 60 de somații pentru autovehiculele abandonate sau fără stăpân.

Acțiunea de ecologizare și igienizare s-a mutat de astăzi în altă zonă de intervenție – Tomis II, Faleză Nord, Delfinariu, Stadion.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*