Fără apă caldă în zonele Billa, Făr, Abator, Centrul de Scafandri, în urma unei avarii a CET Palas

Electrocentrale Constanța SĂ (CET Palas) a comunicat astăzi  că înregistrează o avarie pe rețeaua care alimentează cu energie termică primară punctele termice nr. 149, 150, 154, 155, 183. În consecință, în lipsă energiei termice, s-au oprit instalațiile noastre care asigură distribuția energiei termice în zonele Billa, Făr, Abator, Centrul de Scafandri.

Până la remedierea avariei de către Electrocentrale Constanța SA (CET Palas)  nu se pot asigură consumatorilor serviciile de termoficare.

Pentru relații suplimentare va rugăm să apelați la numărul de telefon 0241.585300 de la Dispecerat Electrocentrale Constanța SĂ (CET Palas).

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*