FOTO Percheziții la un individ ce făcea afaceri ilegale cu motorină

Politistii au descins la o persoana ssupecta de afaceri ilegale

Poliţiştii de la Transporturi, cu suportul operativ al Direcției Operațiuni Speciale din Poliţia Română au identificat o persoană bănuită de contrabandă cu motorină. În urma unei percheziții domiciliare, au fost confiscate aproximativ 4 tone de produs petrolier.

La data de 15 septembrie a.c., polițiștii din cadrul Secției Regionale de Poliție Transporturi au efectuat o percheziție pe raza orașului Murfatlar, județul Constanța, la domiciliul unui bărbat, în vârstă de 34 de ani. Aici au găsit mai multe recipiente din tablă și plastic, încărcate cu produs petrolier cu miros specific de țiței și motorină, care erau deţinute fără documente de provenienţă.

Polițiștii au confiscat întreaga cantitate de motorină, evaluată la peste 13.000 de lei, precum şi sumele de 18.950 de lei, 605 euro şi 10 dolari americani.

De asemenea, la domiciliul persoanei în cauză au mai fost găsite 1563 de kilograme struguri, în valoare de 2.345 de lei, pentru care nu deţinea documente legale. Cantitatea de struguri a fost confiscată, ulterior fiind predată unei societăţi comerciale de profil, în vederea valorificării.

Totodată, a fost identificată şi o autoutilitară folosită la transportul şi comercializarea cantităţii de struguri, aceasta fiind indisponibilizată în vederea continuării cercetărilor.

În cauză, poliţiştii constănţeni efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de delapidare şi tăinuire în formă continuată.

În acţiuni au fost angrenaţi şi poliţişti ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale al I.P.J. Constanța.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*