FOTO Pe străzile din Constanța se circulă în condiții de iarnă, dar utilajele de deszăpezire continuă să intervină

Pe străzile din Constanța se circulă în condiții de iarnă. FOTO Primăria Constanța

Imediat ce a început să ningă în Constanța, sărărițele au fost scoase pentru a împrăștia material antiderapant pe poduri și pe străzi și bulevarde, iar autospecialele cu lamă intervin acolo unde s-a depus deja strat de zăpadă. În municipiul Constanța, circulația se desfășoară la această oră în condiții de iarnă.

Potrivit reprezentanților Primăriei Constanța, încă de la primele ore ale dimineții, angajații societății de salubritate degajează zăpada din stațiile de autobuz, pasaje, scările de acces către acestea și pe cele de la unitățile medicale iar frezele de mici dimensiuni și ATV-urile cu sărăriță sunt pregătite și ele să intervină atunci când situația o va impune.

Din cauza vântului puternic, un copac a fost doborât pe strada Dionisie cel Mic. Echipele de țapinari vor interveni pentru tăierea și ridicarea acestuia.

Având în vedere că se vor semnala intensificări ale vântului, Primăria Constanța sfătuiește cetățenii să evite adăpostirea sau trecerea prin apropierea copacilor, stâlpilor, panourilor publicitare, precum şi a imobilelor aflate în construcție.

„În acest moment se circulă în condiții bune pe toate arterele din municipiu. Întrucât există un risc crescut de producere a accidentelor ca urmare a formării de polei, facem apel către constănțeni să limiteze deplasările în această perioadă. Dacă deplasarea nu poate fi amânată, recomandăm cetățenilor să se deplaseze cu mijloacele de transport în comun la serviciu, prezența pe drumuri a autovehiculelor va îngreuna acțiunea utilajelor de deszăpezire”, au transmis sursele citate.

Toți locuitorii orașului, agenții economici și asociațiile de proprietari pot semnala permanent orice problemă la următoarele numere de telefon:

Dispecerat Primăria Municipiului Constanța – 0241/550055.

Dispecerat Direcția Generală Poliția Locală – 0241/484205.

Dispecerat Serviciul Protecție Civilă, Securitate, Sănătate în Muncă și Situații de Urgență – 0737552271.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*