CSO Ovidiu își propune pentru acest an atragerea cât mai multor copii pentru practicarea sportului de performanță

Rezultate excelente pentru tinerii karateka de la CSO Ovidiu. FOTO CSO Ovidiu

Clubul Sportiv Ovidiu își propune și anul acesta să încurajeze sportul de masă și să descopere printre copiii și adulții din oraș reale talente sportive. Conducerea clubului va asigura, în continuare, un mediu optim de pregătire și dezvoltare, atât pentru a avea un stil de viață sănătos, cât și pentru a deveni performeri sportivi de nivel național și internațional.

Astfel, în această perioadă, CSO Ovidiu anunță grupele de pregătire pentru anul în curs și așteaptă copiii, dar și adulții, în număr cât mai mare pentru înscrieri:

  • Fotbal: copii 6 – 18 ani, seniori 18 – 30 ani;
  • Karate: copii 4 – 18 ani;
  • Haltere: copii 4 – 18 ani;
  • Gimnastică ritmică: copii (doar fete) 6 – 12 ani;
  • Baschet: copii 6 – 18 ani;
  • Grupa noua rugby: copii 6 – 18 ani;
  • Handbal fete: copii 6 – 18 ani;
  • Secția de caiac-canoe: înscrierile se fac în perioada mai – septembrie.

Clubul Sportiv Ovidiu are la gupele de copii și juniori unele din cele mai bune performanțe din țară la competițiile de profil și își dorește să mențină și să crească nivelul de reușite. Clubul numără în prezent aproape 600 de copii, care sunt membri și fac parte din secțiile menționate. De asemenea, pentru fiecare categorie sunt antrenori experimentați, care lucrează de ani buni cu cei mici și participa împreună cu ei la competiții. Conducerea clubului menționează că înscrierea și cursurile sunt gratuite.

Detaliile înscrierilor se regăsesc la avizierul clubului, la adresa Strada Primăverii, nr. 2, Ovidiu, județul Constanța. Înscrierile au loc până la finalul lunii martie.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*