FOTO O persoană a decedat în apropiere de Valea Dacilor în urma impactului dintre un autoturism și o căruță

În urma accidentului, căruțașul a decedat. FOTO IPJ SAJ Constanța

Un accident mortal a fost înregistrat marți seară pe DJ 381, între localitățile Valea Dacilor și Medgidia. Un autoturism a spulberat o căruță, iar o persoană a decedat.

Accidentul s-a produs în jurul orei 18.35, când, potrivit primelor informații ale polițiștilor constănțeni, pe DJ 381, un bărbat 40-45 se deplasa cu o căruță pe câmp și a ieșit pe șosea, moment în care atelajul a fost spulberat de un autoturism care circula dinspre Valea Dacilor către Medgidia.

Echipajul medical ajuns la fața locului nu a mai putut decât să constate decesul căruțașului.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*