FOTO O mașină răsturnată și doi răniți în urma unui accident în Palazu Mare

În urma impactului, una dintre mașini s-a răsturnat. FOTO SAJ Constanța

Un autoturism de teren a fost răsturnat în urma unui accident înregistrat miercuri dimineață în Palazu Mare.

Potrivit primelor informații, șoferul unui autoturism Nissan Navara a pătruns într-o intersecție de pe un drum secundar, fără a opri pentru a se asigura. Atunci a fost lovit de un autoturism Seat care circula pe pe drumul cu prioritate. În urma impactului, Nissan-ul a fost răsturnat. La fața locului au ajuns mai multe echipaje ale Serviciului de Ambulanță, fiind găsite două victime cu traume ușoare.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*