FOTO O femeie a fost rănită într-un carambol rutier, cu patru autoturisme implicate, pe strada Soveja din Constanța

Carambol rutier, cu patru autoturisme implicate, pe strada Soveja din Constanța. FOTO amator

O femeie a fost rănită, luni, într-un accident rutier, în care au fost implicate patru autoturisme implicate, ce a avut loc pe strada Soveja din Constanța.

Polițiștii rutieri constănțeni au fost sesizați, luni, în jurul prânzului, despre producerea unui accident rutier pe strada Soveja.

„Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că impactul s-a produs inițial între 2 autoturisme, conduse de un bărbat de 29 de ani, respectiv o femeie, de 45 de ani, iar în urma coliziunii, cel de-al doilea autoturism a fost proiectat în alt autoturism, condus de un bărbat de 51 de ani și care, la rândul său, a fost proiectat în alt autoturism, condus de un bărbat, de 34 de ani”, au precizat reprezentanții IPJ Constanța.

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală ușoară a unei femei, pasageră în cel de-al doilea autoturism. În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*