Lucrări de asfaltare pe strada Sergent Nicolae Grindeanu din Constanța. Traficul va fi restricționat

Lucrări de asfaltare strada Sergent Nicolae Grindeanu. FOTO Primăria Constanța

Continuă lucrările de modernizare a infrastructurii pietonale și rutiere în cartierul Km 4-5, în această perioadă în principal pe strada Sergent Nicolae Grindeanu.

Potrivit Primăriei Constanța, după finalizarea lucrărilor de reabilitare a tramei stradale pe strada Narciselor, echipele SC Confort Urban intervin pe strada Sergent Nicolae Grindeanu.

Pe tronsonul delimitat de strada Liliacului și strada Meșterul Manole, trotuarele sunt recondiționate cu asfalt, iar vineri, 26 noiembrie, se va asfalta zona carosabilă, motiv pentru care traficul va fi restricționat total, în intervalul orar 08.00 – 16.00.

Conducătorii auto care locuiesc sau tranzitează zona respectivă sunt rugați să nu parcheze autoturismele pe trotuar sau pe carosabil, pentru a evita ridicarea autovehiculelor.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*