Pieton omorât într-un accident rutier petrecut la intrare în Mihail Kogălniceanu

Pieton omorât într-un accident rutier petrecut la intrare în Mihail Kogălniceanu

Un bărbat în vârstă de 66 de ani a murit, luni seară, după ce a fost lovit de un autoturism, la intrare în localitatea Mihail Kogălniceanu. Pietonul se afla pe marginea drumului și se pare că ar fi încercat să traverseze fără să se asigure.

Potrivit polițiștilor constănțeni, accidentul rutier, petrecut pe DN 2A, a fost anunțat în jurul orei 20.50 și, deplasați la fața locului, polițiștii au constatat că impactul s-a produs între un autoturism, condus de un bărbat de 44 de ani, dinspre orașul Ovidiu către localitatea Mihail Kogălniceanu, și un pieton, bărbat, de 66 de ani.

În urma impactului a rezultat decesul pietonului. În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*