FOTO O casă din cartierul Coloniști din Mangalia a fost distrusă de flăcări

Casa a ars ca o torță. FOTO Facebook/Dany Lupu

Forțe sporite ale ISU Dobrogea au intervenit în dimineața de 10 mai la un incendiu izbucnit la un imobil de pe strada Dobrogei din Mangalia. La momentul ajungerii pompierilor, focul se manifesta la întreg acoperișul unei case.

În urma solicitării prin 112, la fața locului au fost trimise trei autospeciale de stingere cu apă și spumă ale ISU Dobrogea – stația mangalia și o ambulanță tip SMURD B.

Când au ajuns echipajele, incendiul se manifesta generalizat la întreg acoperișul locuinței, pompierii acționând pentru izolarea acestuia, pentru a nu se extinde la casele alăturate.

Știre în curs de actualizare

UPDATE:

Incendiul a fost lichidat, dar pompierii încă lucrează pentru înlăturarea tuturor efectelor negative ( focare ascunse la acoperiș).

UPDATE h 14.00

Potrivit reprezentanților ISU Dobrogea, cauza probabilă de la care a izbucnit incendiul a fost  un scurt circuit la tabloul electric. În urma incendiului au arsa acoperișul și interiorul casei. Incendiul s-a extins și la casa din vecinătate, afectând parțial streașina acesteia.
[10.05, 13:46] Anamaria Stoica: revenire: scurtcircuit electric la tabloul electric

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*