VIDEO Doi răniți după ce un șofer în stare de ebrietate a provocat un accident rutier la intrare în Mangalia

Doi răniți după ce un șofer băut a provocat un accident rutier la intrare în Mangalia

Două persoane au fost rănite, marți, după ce un șofer cu o alcoolemie de peste unu la mie a provocat un accident rutier la intrare în Mangalia.

Potrivit polițiștilor constănțeni, un bărbat de 63 de ani a condus marți, în jurul orei 13.00, o autoutilitară pe DN 39, în afara localității Mangalia, dinspre Constanța către  Mangalia, pa banda întâi, iar la un moment dat a intrat în coliziune cu o autoutilitară ce se afla staționată pe aceeași banda de circulație. Aceasta era semnalizată prin conuri reflectorizante întrucât se efectuau lucrări de întreținere a drumului național și a acostamentului.

În urma coliziunii a rezultat vătămarea corporală ușoară a primului conducător auto și a pasagerului dreapta față, un bărbat de 27 de ani.

Ulterior, testat cu aparatul Drager, s-a stabilit că șoferul vinovat de producerea accidentului se afla sub influența băuturilor alcoolice, rezultatul fiind de 1,16 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*