Devieri temporare de traseu pentru mai multe linii de autobuz în Constanța

Devieri temporare de traseu pentru mai multe linii de autobuz în Constanța. FOTO: CT BUS

CT BUS informează publicul călător din Constanța cu privire la devierile temporare de traseu care vor afecta câteva linii de autobuz în perioada următoare. Aceste modificări sunt necesare din cauza unor lucrări de asfaltare desfășurate în zona delimitată de bulevardul 1 Decembrie și strada Theodor Burada.

Conform comunicatului emis de CT BUS, autobuzele liniilor 43M, 101, 43C, 100M și 100C vor circula pe traseu deviat, exclusiv pe sensul de mers spre Gara CFR. Astfel, traseul acestora va fi ajustat astfel: de la bulevardul Ferdinand, autobuzele vor urma bulevardul 1 Decembrie, ocolind parcul de la Gara. Aceste devieri sunt temporare și vor fi valabile până la finalizarea lucrărilor de asfaltare.

În plus, alte linii de autobuz afectate de devieri temporare sunt 2-43, 5-40 și 5B. Acestea vor circula spre Gara CFR pe un traseu alternativ, care va include bulevardul Ferdinand, bulevardul 1 Decembrie, bulevardul 1 Mai și retur. Aceste modificări de traseu sunt implementate pentru a asigura continuitatea serviciului de transport public, în ciuda lucrărilor care au loc în zonă.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*