FOTO Mii de produse donate de constănțeni la Pavilionul Expozițional din solidaritate cu Ucraina

Mii de produse donate de constănțeni la Pavilionul Expozițional din solidaritate cu Ucraina

Criza refugiaților i-a determinat pe constănțeni să se mobilizeze într-un timp record. duminică, 27 februarie, în doar câteva ore, au fost donate la punctul de colectare de la Pavilionul Expozițional din Constanța mii de produse utile care vor ajunge în cel mai scurt timp la cei care au nevoie, prin grija voluntarilor.

Suferința semenilor lor de peste graniță nu i-a lăsat impasibili pe mulți constănțeni care și-au pus casele la dispoziție. Totodată, reprezentanții mediului de afaceri au venit în sprijinul familiilor de refugiați, asigurându-le spații de cazare și hrană.

„Sunt impresionat de solidaritatea și empatia pe care le manifestă oamenii față de cei care au fugit din calea războiului. Mulțumim celor care s-au implicat în astfel de momente. Suntem deschiși oricăror solicitări ale refugiaților ucraineni sau a autorităților ce ne solicită suport în acest sens”, a declarat primarul municipiului Constanța, Vergil Chițac.

În continuare, cei care doresc să-i sprijine pe refugiați, pot veni zilnic la sediul din bulevardul Mamaia, nr.331A, intrarea din spate, între orele 08.00 – 20.00.

Pot fi donate:

  • produse alimentare ambalate neperisabile;
  • pături, perne, saci de dormit;
  • haine;
  • produse de igienă;
  • medicamente (anticoagulante, antiinflamatoare, hemostatice, apă oxigenată, pansamente, plasturi).

Pentru detalii suplimentare privind donațiile, cetățenii pot suna sau trimite un mesaj la numărul de telefon 0799/400.358, folosit inclusiv în aplicația WhatsApp. Iar 0737/552.271 este numărul de telefon la pot apela persoanele care au nevoie de spații de cazare sau cei care vor să găzduiască refugiați.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*