Exercițiu de antrenament cu elicoptere, la Constanța

Elicoptere. FOTO Primăria Constanța

Primăria Constanța informează că mâine, 11 iulie, unitățile de aviație ale Armatei Statelor Unite ale Americii staționate la Baza 57 Aeriană Mihail Kogălniceanu  vor desfășura un exercițiu de antrenament pentru elicoptere.

Zborurile se vor desfășura în  apropiere bazei militare de la Mihail Kogălniceanu, precum și în zona Spitalului Județean Constanța.

Antrenamentul include zboruri la joasă înălțime și zgomote puternice în timpul survolurilor.

Exercițiul se va desfășura cu respectarea protocoalelor de siguranță și în coordonare cu autoritățile militare și aviatice locale.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*