FOTO Medalii pentru halterofili de la CSO Ovidiu, la etapa finală a Cupei României

Medalii pentru halterofili de la CSO Ovidiu. FOTO CSO Ovidiu

Mai multe medalii au fost obținute de halterofilii de la CSO Ovidiu, la etapa finală a Cupei României, desfășurată recent în Bistrița Năsăud.

Antrenorul  Eduard Simineanu de la CSO Ovidiu a declarat pentru CTnews, că orașul Bistrița Năsăud a găzduit la sfârșitul lunii noiembrie, Cupa României, etapa finală pentru tineret sportivi cu vârsta 20 – 23 ani și speranțe olimpice 09 – 12 ani.

La această competiție au fost prezente 25 de cluburi cu 100 de sportivi. Cu acest prilej, a revenit în competițiile naționale Ionuț Tuca, sportiv în cadrul CSO Ovidiu, care a urmat o perioadă de recuperare medicală.

Sportivii de la CSO Ovidiu au obținut următoarele medalii:

Nicoleta Dulce – locul 1

George Tingan – locul 1

Andreea Lemnaru – locul 2

Eduard Manole – locul 2

Gabriela Țurcanu – locul 2

Ioana Țurcanu – locul 2

Ionuț Tuca – locul 2

Ștefan Vasile – locul 4

“Suntem mulțumiți de aceste realizări, mai ales că toți au confirmat pe tot parcursul anului că sunt printre primii! Mulțumim pentru implicare Primăriei din Ovidiu, domnului primar George Scupra, spitalului OCH, sponsorului Scandia Food cât și echipei sălii de sport”, a declarat antrenorul Eduard Simineanu.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*