Comunismul versus ipocrizia din PSD

Adrian Boioglu - editorial
Adrian Boioglu - editorial

Mi-a plăcut astăzi discursul lui Mihai Sturzu, liderul tineretului din Partidul Social Democrat. L-a amintit pe Ion Iliescu în așa fel încât să nu știe nici tătucul dacă e de bine sau de rău, l-a ridicat pe Liviu Dragnea ca pe o minge peste fileu, doar pentru ca apoi să-l trântească în terenul adversarului.

“A fost un discurs care merita un SHARE” au spus unii. Alții se tem pentru Mihai Sturzu că o să dispară din peisajul politic. Până la urmă este creația lui Victor Ponta și trebuie să “plece” odată cu el, nu?

Live-Streaming-ul de pe site-ul PSD s-a întrerupt în mijlocul discursului tânărului pesedist. “Cenzură!”, au strigat unii cu jumătate de voce. Până și aplauzele au fost unele simulate. Cert este că Mihai Sturzu vrea să spele pe jos cu vechii pesediști și să lase la o parte imaginea învechită a partidului. Doar că social-democrații se mulțumesc cu ce au.

Sturzu crede că nu poate fi nimic mai comunist decât să ai un singur candidat la alegerile pentru președinția partidului și că alegerile trebuie repetate. Poate că are dreptate…

Doar că noi avem memoria scurtă. Am uitat un amanunt foarte interesant. Pe 19 octombrie 2013 (da, exact în urmă cu doi ani), același Mihai Sturzu era ales președinte al tineretului social-democrat după ce a candidat de unul singur.

Nuuu, el nu e comunist. Dar e ipocrit și deja începe să nu-mi mai placă un astfel de discurs.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*