FOTO Mașină căzută în lacul Tăbăcărie. O șoferiță a uitat să-și asigure mașina și a găsit-o cu botul în apă

Mașină "parcată" în lacul Tăbăcărie
Mașină "parcată" în lacul Tăbăcărie

O șoferiță din Agigea și-a spălat mașina, fără să vrea, în Lacul Tăbăcărie din Constanța. Femeia de 42 ani a lăsat autoturismul pe malul lacului, în apropierea bisericii Sfântul Mina, dar a uitat să tragă frâna de mână.

Câteva minute mai târziu, un trecător a sunat la numărul de urgență 112 și a anunțat că o mașină se apropie periculos de malul lacului. Nu a mai durat mult și autoturismul a plonjat în lac.

Șoferița s-a întors din Mall și și-a găsit mașina cu roțile din spate în sus și cu botul în apă. Din fericire, nimeni nu a fost rănit.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*