FOTO Masa de Iftar a fost servită la Cumpăna, de musulmani dar şi de creştini

Primăria și Consiliul Local al comunei Cumpănă, au organizat miercuri, 14 iunie 2017, oră 20.30, la Geamia din comună, tradițională masă de IFTAR, dorind astfel să aducă laolaltă la masă prieteniei, specifică postului Ramazan, pe credincioșii musulmani și creștini în virtutea bunelor relații interetnice stabilite de-a lungul timpului în ținutul dobrogean.

La invitația Consiliului Local și a doamnei primar ec. Mariana Gaju au fost prezenți : președintă organizației de femei U.D.T.R. – Amet Melec, Firdes Muselin, Osman Melec, iar din partea U.D.T.M.R., președintă organizației de femei, Bari Turchian și Ablez Aidan.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*