Doi indivizi beți au intrat cu un ATV într-un pom, între Nazarcea și Poarta Albă

Masina de politie in trafic. FOTO Catalin Schipor

Lista inconștienților de pe șoselele din județul Constanța continuă cu un individ de 31 de ani care s-a urcat beat și fără a deține permis de conducere, pe un ATV. Mai mult, a luat cu el ca și pasager, un prieten, la fel de băut ca și el, iar amândoi au ajuns pe câmp.

Accidentul s-a produs în după amiaza zilei de 12 octombrie când, în jurul orei 17.10, un bărbat de 31 de ani, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule și în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice, rezultat 1.10 mg/l alcool pur în aerul expirat, a condus un ATV neînmatriculat/neînregistrat pe DJ 228, dinspre Nazarcea către Poarta Alba. La km 4 + 300 m, din cauza neatenției în conducere, a pierdut controlul direcției către stânga sensului de mers, a părăsit partea carosabilă, a intrat în coliziune cu un copac, după care s-a răsturnat.

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală a conducătorului și a unui bărbat de 34 de ani, aflat sub influența băuturilor alcoolice, rezultat 1.10 mg/l alcool pur în aerul expirat, pasager pe ATV.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*