Doi indivizi beți au intrat cu un ATV într-un pom, între Nazarcea și Poarta Albă

Masina de politie in trafic. FOTO Catalin Schipor

Lista inconștienților de pe șoselele din județul Constanța continuă cu un individ de 31 de ani care s-a urcat beat și fără a deține permis de conducere, pe un ATV. Mai mult, a luat cu el ca și pasager, un prieten, la fel de băut ca și el, iar amândoi au ajuns pe câmp.

Accidentul s-a produs în după amiaza zilei de 12 octombrie când, în jurul orei 17.10, un bărbat de 31 de ani, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule și în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice, rezultat 1.10 mg/l alcool pur în aerul expirat, a condus un ATV neînmatriculat/neînregistrat pe DJ 228, dinspre Nazarcea către Poarta Alba. La km 4 + 300 m, din cauza neatenției în conducere, a pierdut controlul direcției către stânga sensului de mers, a părăsit partea carosabilă, a intrat în coliziune cu un copac, după care s-a răsturnat.

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală a conducătorului și a unui bărbat de 34 de ani, aflat sub influența băuturilor alcoolice, rezultat 1.10 mg/l alcool pur în aerul expirat, pasager pe ATV.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*