FOTO Locuință din Techirghiol, distrusă de un incendiu izbucnit în urma unui scurt-circuit electric

Locuință din Techirghiol, distrusă de un incendiu izbucnit în urma unui scurt-circuit electric. FOTO ISU Constanța

Pompierii constănțeni au fost solicitați să intervină, în cursul nopții de sâmbătă spre duminică, pentru a stinge un incendiu ce izbucnise la o casă cu etaj din Techirghiol.

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Dobrogea” al județului Tulcea, incendiul a izbucnit în jurul orei 04.35, la o casă P+1, cu o suprafață de aproximativ 180 – 200 metri pătrați, situată pe strada Munteniei di Techirghiol. La fața locului s-au deplasat 20 de pompieri, cu patru autospeciale de stingere cu apa și spuma, o autoscară și o autocisternă, plus un echipaj SMURD, ce au reușit să stingă focul după mai bine de patru ore de intervenție.

„În urma incendiului nu s-au înregistrat victime, dar au ars o anexă, pe o suprafață de aproximativ 25 de metri pătrați, acoperișul casei, pe o suprafață de aproximativ 60 de metri pătrați, și aproximativ trei tone de lemne de foc, depozitate între gardul proprietății și camera tehnică”, au precizat reprezentanții ISU Constanța.

Incendiul a fost lichidat la ora 08.53, cauza probabilă fiind scurtcircuit electric la un cablu defect sau neizolat corespunzător.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*