Polaris M Holding Constanța va începe de luni, 10 octombrie, colectarea deșeurilor pe timpul nopții

Deșeurile reziduale și reciclabile se vor colecta în municipiul Constanța pe timpul nopții, începând cu 10 octombrie, în intervalul orar 22.00 – 06.00, conform HCL 404 / 31.08.2022.

Potrivit reprezentanților societății Polaris M Holding Constanța, operațiunile de stropire, măturare și spălare a căilor publice se vor desfășura în același interval orar, 22.00 – 06.00.

„Pentru desfășurarea activității de salubrizare în condiții optime, vă rugăm să nu blocați căile de acces către platformele pentru colectarea deșeurilor. Oprirea sau staționarea autovehiculelor în zona punctelor de colectare a deșeurilor, de natură să împiedice accesul mijloacelor de transport ale operatorului de salubrizare, se sancționează cu amenzi, conform HCL 77/2021”, au transmis sursele citate.

De asemenea, pe lângă amendă, autovehiculele vor fi ridicate.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*