Femeie de 31 de ani, arestată pentru că și-a violat fiica în vârstă de 13 ani

Femeie arestată pentru că și-a violat fata. FOTO IPJ Constanța

O femeie de 31 de ani a fost arestată preventiv pentru că și-a violat fiica în vârstă de 13 ani.

Potrivit IPJ Constanța, la data de 25 aprilie, polițiști din cadrul Secției 1 Poliție Rurală Băneasa – Postul de Poliție Ion Corvin, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Medgidia, au reținut, pentru 24 de ore, o femeie, de 31 de ani.

Aceasta este bănuită de săvârșirea infracțiunii de viol.

“Astfel, din cercetările efectuate în dosar a rezultat că, în perioada 2020 – 2024,  femeia ar fi întreținut raporturi sexuale, în mod repetat, cu fiica sa, de 13 ani, împotriva voinței acesteia.

O parte din actele sexuale ar fi fost efectuate împreună cu concubinul femeii, care a fost arestat preventiv la data de 11 aprilie a.c., pentru săvârșirea infracțiunii de viol.

Femeia a fost reținută pentru 24 de ore, condusă și încarcerată în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța.

Astăzi, a fost prezentată instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă, pentru 30 de zile, propunere ce a fost admisă” – IPJ Constanța.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*