FOTO Liberalul Ionuț Rusu și Florin Cocargeanu, din partea USR PLUS, sunt noii viceprimari ai municipiului Constanța

Ședință a Consiliului Local Constanța. FOTO Captură Video
Ședință a Consiliului Local Constanța. FOTO Captură Video

Prima ședință a noului Consiliu Local Constanța a avut loc luni, 09 noiembrie, ocazie cu care au fost aleși viceprimarii orașului pentru următorii patru ani și s-au adoptat hotărârile privind alegerea președintelui de ședință, dar și constituirea comisiilor de specialitate ale CLM.

Conform votului aleșilor locali, consilierul PNL Ionuț Rusu și cel al USR PLUS, Florin Cocargeanu, au fost aleși în cele două funcții de viceprimar al municipiului Constanța. Ionuț Rusu și Florin Cocargeanu au fost aleși cu câte 19 voturi „pentru” și opt „împotrivă”. Ionuț Rusu a fost desemnat, de asemenea, să exercite primul calitatea de înlocuitor de drept al primarului.

Un alt proiect de hotărâre adoptat de către consilierii locali ai municipiului Constanța a fost cel care a vizat constituirea comisiilor de specialitate din cadrul CLM Constanța, pe domenii de activitate, respectiv alegerea membrilor fiecărei comisii.

Ședința de consiliu a fost organizată cu respectarea distanțării și a măsurilor de protecție și a putut fi urmărită live pe pagina de Facebook a Primăriei Constanța și pe canalul de YouTube al Primăriei Constanța.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*