FOTO La Cumpăna a avut loc sfințirea locurilor unde va fi ridicată noua grădiniță și noua creșă

La Cumpăna a avut loc sfințirea locurilor unde se va construi grădinița și creșa. FOTO Primăria Cumpăna

Copiii comunei Cumpăna vor avea, în curând, o creșă și cea de-a treia grădiniță din localitate. Sfințirea terenurilor și punerea pietrelor de temelie a avut loc în prezența și cu participarea IPS Teodosie.

Creșa nouă se va construi în centrul comunei, iar grădinița în Parcul Verde 2, într-o zonă a localității unde se dezvoltă un cartier pentru tineri. Mai exact se va ridica lângă blocurile ANL și în apropierea complexului sportiv „Sfântul Nicolae“ din comună.

Deja a avut loc slujba de sfințire a locațiilor pe care se vor construi creșa și o noua grădiniță, pentru viitoarele generații de copii ale comunei Cumpăna.

Slujba de sfințire a fost oficiata de Înalt Prea Sfinția Sa Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, alături de un sobor de preoți din localitate.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*