Localitatea Plopeni a rămas fără apă potabilă în urma unei avarii înregistrate de RAJA

Fără apă la robinete
Probleme cu apa în Constanța. FOTO Arhiva CTnews

Locuitorii din Plopeni au rămas fără apă potabilă la robinete în cursul zilei de 31 octombrie în urma unei avarii de proporții la conducta de alimentare cu apă.

Pentru remedierea unei avarii survenită la conducta de alimentare cu apă, cu diametrul de 250 mm, din zona extravilană, din localitatea Plopeni, RAJA SA a fost nevoită să întrerupă furnizarea apei potabile în cursul zilei de 31 octombrie, în intervalul orar 07,00 – 14,00.

Sunt afectați de lipsa apei potabile toți consumatorii din localitatea Plopeni.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*