FOTO Karatiștii din Ovidiu s-au întors acasă de la Cupa Getika, plini de medalii

Sportivii din Ovidiu s-au impus la Cupa Getika la Karate

Sportivii Clubului Sportiv Orășenesc Ovidiu – secția karate au participat cu un număr de 30 de sportivi la cea de-a 8-a ediţie a Cupei Getika, întrecere ce a avut loc la Sala Sporturilor din Constanța .

Chiar dacă a fost un concurs dificil, sportivii din Ovidiu s-au dovedit a fi foarte bine pregătiți, aproape toți reușind să urce pe podium cu o medalie la gât.

„Încă nu am reuşit să contorizez toate medaliile obţinute, dar vă pot spune că din totalul celor 30 de sportivi, doar doi sportivi au plecat acasă cu diploma de participare, restul reuşind să se clasifice pe o treapta a podiumului. Munca de la antrenamente s-a văzut în competiţie. Indiferent de rezultatele obţinute, îi felicit pe toţi sportivii pentru faptul că au avut curajul de a intra pe tatami. Le transmit să nu renunţe la visul lor indiferent de ce clasare au reuşit, şi le doresc multă ambiţie în pregătire în continuare“, a spus Ştefan Ghiţulescu, instructorul sectiei de karate a Clubului Sportiv Ovidiu.

Sportivii la categoria karate mai au luna viitoare o nouă confruntare în care vor trebui să arate tot ceea ce au asimilat până acum: examenul de grad, ce va fi susținut de sportivii clublui pe plaja Modern, în data de 21 iulie.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*