FOTO Un bărbat și fata sa de 15 ani au scăpat cu viață după ce au plonjat cu mașina în apele Canalului Dunăre-Marea Neagră

Au scăpat cu viață după ce au plonjat cu mașina în apele Canalului Dunăre-Marea Neagră. FOTO IPJ Constanța

Un bărbat în vârstă de 40 de ani și fata sa de 15 ani au scăpat cu viață după ce, vineri la prânz, au plonjat cu mașina în apele Canalului Dunăre-Marea Neagră. Pentru scoaterea bărbatului din autoturism a fost necesară intervenția unui echipaj de descarcerare, dar niciuna dintre victime nu a necesitat transportarea la spital.

Polițiștii din cadrul SRPT Constanța au fost sesizați, vineri, cu privire la faptul că un autoturism a căzut în Canalul Dunăre-Marea Neagră, în zona localității Cumpăna.

„Din verificările efectuate s-a stabilit faptul că șoferul autoturismului, de 40 de ani, ar fi pierdut controlul asupra direcției de mers, pe fondul neatenției. În autoturism se afla și o minoră, de 15 ani”, au precizat reprezentanții IPJ Constanța.

La fața locului au intervenit pompierii Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Dobrogea” al județului Constanța, cu un echipaj SMURD B și o autospecială de stingere cu modul de descarcerare de la Detașamentul Port, dar și o ambulanță SAJ. Adolescenta a fost scoasă din autoturism de către martori la incident, în timp ce pentru extragerea bărbatului a fost necesară intervenția pompierilor.  Cei doi au primit îngrijiri medicale la fața locului, însă fără a fi transportați la spital.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*