FOTO Incendiu puternic pe câmpul benzinarilor, lângă conducta CONPET

Reziduurile petroliere aruncate pe câmp, au luat foc. FOTO ISU Dobrogea

Un puternic incendiu a izbucnit în noaptea de marți 15 mai pe dereaua localității Castelul, zona fiind cunoscută drept „câmpul benzinarilor“.

Solicitarea a fost făcută în jurul orei 21.00, la fața locului fiind trimis un echipaj al ISU Dobrogea. Pompierii au stabilit că focul se manifestă pe câmp, luând foc, cel mai probabil de la o țigară aruncată la întâmplare, reziduurile petroliere de la o conductă a CONPET. Aceasta fusese recent curățată și reparată.

Focul a fost stins fără probleme, arzând aproximativ 120 mp de vegetație uscată.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*